Kontakt Michael

Du er altid velkommen til at skrive eller maile til

Telefon: (+45) 42 45 10 20

E-mail: mr@michaelroscoe.dk

Adresse:
Virksomhedsadresse:
Skelmosevej 10, 3.
DK-2500 Valby

Om Michael Roscoe

Michael Roscoe er ekspert i annoncering på Facebook, iværksætter med stort ‘I’ og han hjælper til daglig nogle af Danmarks største virksomheder med at få succes på Facebook.

Ekspert i Facebook-annoncering
I den seneste årrække har Michael finpudset sine evner indenfor Facebook-annoncering. Derfor kan man roligt kalde ham en af landets største eksperter inden for annoncering på Facebook.

Indtil han i 2014 valgte at blive selvstændig, var Michael ansvarlig for al markedsføring hos kursus- og social virksomheden Bigum&Co.

Konsulent indenfor online markedsføring
Michael har siden 2008 arbejdet professionelt med online markedsføring, hvor han har hjulpet en række større og mindre virksomheder. I forlængelse heraf startede han i 2014 som selvstændig konsulent med henblik på at planlægge, udvikle og eksekvere digitale strategier.

I dag har Michael et strategisk samarbejde med Facebook i Dublin, hvor der er fokus på, at både kunde og leverandør kommer i mål.

Peter Kofler, Head of Office.
IVÆKST

“Inspiring person and online marketeer to the fingertips. First project we did for a customer with a 10 years relationship said “Best leads we ever had”. Person to person he is good fun and a very caring and conscious character.”

Se en række udvalgte kunder og udtalelser her

Har du brug for hjælp?
Vil du høre hvad Michael kan gøre for din virksomhed, eller ønsker du at komme i kontakt med Michael af en anden årsag? Så tøv ikke med at tage kontakt.